HTML

Taxi Budapest

Budapest taxi és a reptéri transzfer taxizásról szóló blog

Friss topikok

Egy kép a webről

2023.06.28. 08:05 KissPéter

Érdekes képet találtam egy internetes kereskedelemmel foglalkozó blogban. Nézd meg Te is és gondolkodj a képen!

Egy nőt látsz, akinek már nincs arca. A feje körül az interneten megszokott, az emberek által gyakran használt, jól ismert alkalmazások logói keringenek. Huh! Ez borzasztó! Eltakarná a webes jelenlétünk az arcunkat? Elszemélytelenítene?

Ne félj a webtől!

Szerintem nem. Az biztos, hogy a gondolkodásunk módján nyomot hagy. Az is biztos, hogy beszédünkbe sok új szót hoz. Az is biztos, hogy egy webes kommunikáció messze elmarad a valós világbelitől. De ne felejtsünk el valamit!

Nagy távolságokat győzhetünk le!

Vannak szétszakadt magyar családok. Idős emberek, akik bár testvérek, alig láthatják egymást, mert egyikük New Yorkban, másikuk Kecskeméten él. Utazni már nem nagyon tudnak, de az internet segítségével naponta beszélgethetnek egymással. Ez jó.

Csak vitaindítónak szántam

Tudom ezzel nem mondtam nagy újdonságot. Amit írtam, csak vitaindító lehet. Van erről a témáról érdekes meglátásod? Oszd meg velünk! Köszönjük!

Szólj hozzá!

Címkék: csak

A bejegyzés trackback címe:

https://taxi-budapest.blog.hu/api/trackback/id/tr795809538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása